Det finns få tider som man minns så väl i livet som studenten. Den där frihetskänslan som uppstår när man springer ut genom skolans portar, förväntningarna på framtiden och lättnaden över att ha klarat sig igenom de sista tre åren av skola. Det är samtidigt en tid då man måste säga hej då till kompisar och klasskompisar och vad är väl bättre än att fira avslutet på den tiden tillsammans än att fara genom staden med hela klassen och sjunga, skråla, dricka och bara vara lyckliga tillsammans?

Studentfesten är en av de bästa som finns och man bör verkligen ta vara på dagen och göra så mycket av den som möjligt. Att hyra ett flak tillsammans i klassen är ett roligt sätt att avsluta en period i sitt liv och att påbörja en av de största festerna någonsin.

Hur hyr man studentflaket?

Något av det roligaste med förberedelserna för studenten är själva förberedelserna av flaket. Att hyra ett studentflak är väldigt lätt och man får bra vägledning om hur det går till. Det kan dock vara många som är intresserade och vill man hyra studentflak inför 2017 är det bara att sätta igång processen så snart som möjligt.

När man sedan har fått klart hyresdelen, är det dags att vara kreativ, och fundera över vad man vill sätta upp för plakat på flaket, eller annan dekoration. Det kan även vara kul att öva på några gemensamma ramsor eller sånger i klassen så att man kan skräna fritt på flaket så att alla hör att man kommer. Det är trots allt det flak som hörs mest och har roligast skyltar, som man kommer ihåg längst!